Syndication

06.06.2018.- NDsat - Od 4. do 10. juna  svaki dan od 12 do 20 casova sve gradjane Raske koji posete Total TV Express u gradskom parku u ulici Milutina Ivanovica ocekujedobra zabava, brojni pokloni, a za vikend i aktivacije za najmladje. Osim toga, gradjani Raske ce moci da se informisu i o prednostima Total TV-a koji je pripremio specijalne akcije. Total TV Express ce sa istim programom u narednom periodu posetiti Gornji Milanovac, Pancevo i Arandjelovac kao i mnoge druge gradove.

Uz ponudu koja sadrzi vise od 200 kanala vrhunskog kvaliteta, Total TV nudi najveci broj kanala do sada. Ova satelitska platforma u svojoj ponudi ima raznovrstan televizijski program po svacijem ukusu, pa ce tako ljubitelji informativnog, sportskog, zabavnog ili decijeg programa, TV serija, filmova ili show programa, pronaci sadrzaj za sebe. A velika prednost je to sto je ova usluga dostupna svima, jer Total TV stize svuda.

Uz Total TV uslugu korisnicima je na raspolaganju EON, platforma koja omogucava gledanje televizije bilo kada i bilo gde. TV kanali i video sadrzaji uz pomoc EON-a su dostupni na bilo kom mobilnom uredjaju, telefonu, tabletu ili lap-topu. Uz EON, tu su i posebne funkcionalnosti – gledanje TV programa cak 7 dana unazad, pretraga omiljenih kanala ili naslova, mogucnost izdvajanja omiljenih kanala, podsetnik da se odabrani program pribliziva i dr.

Dostupni su i Unifi mreza sa 500.000 besplatnih Wi-Fi lokacija u zemlji i regionu i Unifi Travel mreza sa preko 60 miliona Wi-Fi tacaka u vise od 120 zemalja. Na ovaj nacin korisnici Total TV-a znacajno mogu da ustede na internet saobracaju u zemlji ili na romingu u inostranstvu.

Posetite Total TV Express, saznajte sta jos Total TV nudi i uzivajte u nikad boljoj TV ponudi!